Diverse

Sådan finder du den rigtige vicevært

En god vicevært er uvurderlig i en hver bygning eller boligforening. Det ved alle, der har prøvet andet. Men hvordan finder man egentlig en god vicevært, og hvad er egentlig kriterierne? Det kan du læse mere om her. 

Hvad definerer en god vicevært? 

En god vicevært er en der har erfaring, og kan løse en hver opgave, der skulle komme. Det er svært at få kvalitet, hvis man ikke betaler for det. Derfor er det en god ide at finde en viceværtsløsning, gennem en god ejendomsservice, der har fokus på viceværter med meget og god erfaring der kan udføre kvalitetsarbejde.  

En god vicevært skal kunne håndtere et bredt spekter af forskellige opgaver og kunne løse dem godt. Det er derfor vigtigt at fokusere på, om en viceværtservice er en der kan være tilgængelig, en der kan komme på døgnvagt, hvis der skulle opstå noget akut og en der kan holde tilsyn med installationer, som for eksempel fjernvarme.

Der er mange flere opgaver, en viceværtsservice skal kunne varetage, men det er vigtigt at finde nogen der kan være der når I har brug for det. Fleksibilitet og tilgængelighed, er derfor ekstremt vigtige nøgleord, når der kommer til at skulle vælge den helt rigtige viceværtsservice. At have en der kan have kontakt med håndværkersserivce, storskrald med mere, kan også være til stor hjælp. 

Der findes ikke den praktiske eller boligadministrative opgave, som en god vicevært, ikke kan løse. Dette er noget der kommer med lang erfaring, og ikke noget der bare er der fra start af. 

Hvad koster en vicevært? 

Når du nu har fundet ud af hvilke kvaliteter du ser efter i en vicevært, så er det relevant at se nærmere på, hvad sådan en service rent faktisk koster. Det er ikke noget man kan være foruden, men det er heller ikke rart, at følge at man betaler for meget. Hvis vi skal se nærmere på et priseksempel, kan en bolig med hovedtrapper med ca 90 beboere, skullbetale omkring 12.000 kr om måneden for vicecvært. Det er 133 kr i måneden per lejlighed. Dette er kun en vejledende pris, man kan tit få en skræddersyet løsning, der passer perfekt til ejendommens behov.  

For denne prisen, kan man få fuld døgnservice, trappevask, vinduespudsning og vedligehold af fortov inkluderet, så det sparer ejendommen for en hel masse andre ekstraudgifter, der kan blive dyre når man lægger dem sammen. At samle flere funktioner i en yderst kompetent vicevært, kan derfor være en god, besparende løsning for ejendommen i længden.  

Det er vigtigt at finde en god vicevært, der kan klare en bred vifte af opgaver i ejendommen. Når du har i mente hvad en vicevært skal kunne, så er det meget nemmere at finde en god vicevært.