Udenfor

Pænere fliser med fliserens

Fliserens kan bidrage til at give dig meget pænere fliser og et resultat der varer i lang tid fremover. Her kan du læse mere om, hvordan du finder den bedste fliserens, og hvordan du sikrer et langvarigt resultat. 

Fliserne er noget af det første man ser når man kommer til din ejendom, og det er desværre også noget, der bliver hurtigt beskidt og inficeret med flisepest eller alger. I Danmark har vi nemlig det perfekte klima for flisepest og alger, fordi det er ret fugtigt hele året. De grønne, røde eller brune algerne, bliver meget synlige på dine fliser, når det regner. Det er ikke udelukkende af æstetiske årsager, at du burde vurdere en professionel fliserens. Det kan faktisk også være meget glat og en sikkerhedsrisiko, at have fliser med alger. For at forhindre eventuelle ulykker, er det derfor en meget god ide at få renset dine fliser jævnligt, men behøver der at være så stærke kemikalier?  

Hvordan får man skånsom fliserens? 

Når man renser sine fliser selv, har man en tendens til at bruge alt for kraftige kemiske produkter, der ikke bare slider på materialet, men også potentielt er sundhedsskadelige for dig og dit miljø. Det er derfor ikke altid en god ide at rense sine fliser selv. Man skal også undgå at rense fliser med højtrykspuler, fordi det kan efterlade fliserne porøse, selv om resultatet bliver pænt. 

Den bedste rens får man, med en professionel fliserens, der ikke bruger kemi, men rent varm tilsat varme. På den måde, skåner man både fliserne og miljøet for skadelige kemikalier. Resultatet bliver alligevel ikke noget dårligere, end hvis man brugte stærke kemikalier, og det er derfor ingen grundt til, at benytte dette unødvendigt.

En skånsom fliserens med et fantastisk resultat, er bedre for både dig og miljøet og får din ejendom til at se meget pæn og præsentabel ud. Det kan også med fordel føre til, at dine naboer bliver misundelige over dine pæne fliser. Hvis man vil have, at resultatet varer endnu længere, kan man få imprægneret sine fliser. 

Professionel fliserens kan forlænge flisernes levetid betragteligt, og det holder fliserne pæne i længere tid. En præsentabel ejendom, kan også med fordel øge ejendommens værdi. Der er meget værdi i visuell præsentation, og det er noget som mange der er på boligjagt, vægtlægger højt. Professionel fliserens, er bedre for både klimaet og dine fliser, og der er muligt for at købe tilvalg som imprægnering og fugesand, der kan forhindre ukrudt.